Bloxcar logo
Audi SQ5 photo 1

from

89 €/day

View more

Audi SQ5

Owner rating

(890)

PN

Basic information
Turvallinen neliveto-katumaasturi huippuvarusteilla ja urheiluautomaisella suorituskyvyllä. Kaksoisahdettu, automaattivaihteinen diesel-V6 kuljettaa jouhevasti koko perhettä matkatavaroineen yli 300:n hevosvoiman voimin. Kovin janoinenkaan SQ5 ei voimavaroihinsa nähden ole, tehtaan lupaama yhdistetty kulutus on 7,6 litraa sadalla ja loput on kuljettajan kaasujalasta kiinni.

Maantiellä SQ5 on miellyttävä matkakumppani ja lasikattoluukku luo avaran ja valoisan tunnelman sisätiloihin. Mutkateistä voi nauttia urheilullisen napakan alustan ansiosta.

Jatkuva neliveto takaa pääsyn huonokuntoisellakin mökkitiellä perille asti. Yli viidensadan litran tavaratilaan mahtuu koko perheen matkatavarat –ja harrastusvälineet.

Availability
March 2021
April 2021
May 2021

Prices

89 €/day

includes 400 km

0.33 €/ additional km


Technical details
Vehicle type

Suv

Seating capacity

5

Color

Musta

Transmission

Automatic

Engine volume

3

Consumption

10 l/ 100km

Co2 emission

179 g/km

Fuel types

diesel

Mileage

192000 km

Tyre type

Studded tyre

Insurance company

OP Vakuutus

Excess

1000 €

Year

2013

Trailer hitch

Yes


Features
Mustat nahkapenkit, B&O kaiutinjärjestelmä, Neliveto, Lasikattoluukku, automaattivaihteisto. Lemmikkejä ei saa kuljettaa autossa eikä huonekaluja tai muita isoja tai raskaita esineitä.

Location details
Autossa lukkoboksi kuljettajan puoleisessa ikkunassa. Omistaja lähettää lukkoboksin koodin vähän ennen varauksen alkamista. Samassa osoitteessa jossa auto on löytyy ilmaista katuparkki tilaa. Auto voidaan jossain tilanteissa myös toimittaa ja palauttaa Kulosaaren metroaseman parkkiin jossa 24tunnin P-kiekko pakko. Kuljettajan tulee olla 25 vuotta täyttänyt vähintään 2 vuotta ollut ajokortti ja käyttänyt palvelua muutaman kerran aikaisemmin. Uusille käyttäjille en pääsäntöisesti tätä autoa vuokraa.