Bloxcar logo
Citroen Xsara Picasso photo 1

from

35 €/day

View more

Citroen Xsara Picasso

Owner rating

(91)

JK

Basic information
18-vuotias ranskatar, joka on ryhdikäs ajaa sekä maantiellä että yllättävän ketterä kaupungissa. Etupenkit ovat korkeat ja autosta on hyvä näkyväisyys ympärille. Kuin pientä pakettiautoa ajaisi henkilöauton ominaisuuksin. HUOM! TALVIRENKAAT (HYVÄKUNTOISET NASTARENKAAT) ASENNETTU ALLE. Käytön ja kilometrien jälkiä on sekä ulkona että sisällä, mutta tämä on erinomainen ja huoleton käyttöauto monenlaisiin tarpeisiin, oli kyse sitten tavaroiden noudosta Ikeasta tai jopa pienestä muutosta, jollaisen eräs auton vuokrannut suorittikin. Autossa on myös vetokoukku, joten vuokraamalla kärryn tällä tavara todella liikkuu sekä viisi matkustajaa mukavasti. Sijaitsee Helsingin keskustan tuntumassa Merihaan parkkihallissa yleensä tai lähistöllä, poikkeustapauksissa muualla. Ilmoitan sijainnin jos se poikkeaa Merihaasta ennen vuokrauspyynnön hyväksymistä. Havaittuja vikoja: Vasen etulasi laskeutuu alas, mutta ei nouse helpolla ylös, älä siis käytä. Kovaa ajoa ja iloisia kilometrejä! HUOM! VAPAAT KILOMETRIT, AJA NIIN PALJON KUIN HALUAT.

HUOM! LUE TÄMÄ ENNEN KUIN VUOKRAAT! AUTO LUOVUTETAAN TANKKI TÄYNNÄ, SIIS PIRIPINTAAN TÄYNNÄ, BENSIINI 95E 10. SE MYÖS PALAUTETAAN LÄHIALUEEN ELI PARIN KILOMETRIN SÄTEELLÄ PALAUTUSPAIKASTA OLEVALLA HUOLTOASEMALLA TANKATTUNA SITEN, ETTÄ TANKKI TÄYTETÄÄN TÄYTEEN, NIIN KAUAN ETTÄ PISTOOLI ITSE KATKAISEE POLTTOAINEEN SYÖTÖN.

Very spacious car for five passengers. Not new and not a rose, but very comfortable and handy. PLEASE NOTE! THE CAR WILL BE DELIVERED TO YOU GAS TANK FULL, WHICH MEANS TANK WILL BE ABSOLUTELY FULL (PETROL 95E 10). WHEN RETURNING, PLEASE FILL THE TANK TOTALLY FULL AT NEAREST PETROL STATION. IF YOU DECIDE TO RENT THIS CAR, YOU COMPLY TO RETURN IT TANK TOTALLY FULL.

Availability
December 2021
January 2022
February 2022

Prices

35 €/day

includes 500 km

160 €/week

includes 1500 km


Technical details
Vehicle type

Passenger car

Seating capacity

5

Color

Champagne

Transmission

Manual

Engine volume

1.6

Consumption

8 l/ 100km

Co2 emission

185 g/km

Fuel types

95e10

Mileage

250000 km

Insurance company

OP Vakuutus

Excess

1000 €

Year

2003

Trailer hitch

Yes


Features
Ilmastointi, vetokoukku, kyynärnojat, sumuvalot

Air condition, hitch, WINTER TIRES (STUDDED TIRES)

Location details
Merihaka parking hall /Merihaan parkkihalli bussipysäkin välittömässä läheisyydessä tai mnuuallakin, sopimuksen mukaan.