Bloxcar logo
Citroen Xsara Picasso photo 1

from

35 €/day

View more

Citroen Xsara Picasso

Owner rating

(97)

JK

Basic information
18-vuotias ranskatar, joka on ryhdikäs ajaa sekä maantiellä että yllättävän ketterä kaupungissa. Etupenkit ovat korkeat ja autosta on hyvä näkyväisyys ympärille. Kuin pientä pakettiautoa ajaisi henkilöauton ominaisuuksin. HUOM! TALVIRENKAAT (HYVÄKUNTOISET NASTARENKAAT). Käytön ja kilometrien jälkiä on sekä ulkona että sisällä, mutta tämä on erinomainen ja huoleton käyttöauto monenlaisiin tarpeisiin, oli kyse sitten tavaroiden noudosta Ikeasta tai jopa pienestä muutosta, jollaisen eräs auton vuokrannut suorittikin. Autossa on myös vetokoukku, joten vuokraamalla kärryn tällä tavara todella liikkuu sekä viisi matkustajaa mukavasti. Sijaitsee Pohjois-Pasilassa VR henkilökunnan parkkialueella osoitteessa Veturitie 44. Havaittuja vikoja: Vasen etulasi laskeutuu alas, mutta ei nouse helpolla ylös, älä siis käytä. Vitosvaihde ääntää jos vaihtaa huolimattomasti, paina kytkin huolella pohjaan ja siirrä vaihdekeppi vitoselle rauhallisesti. Muutoin kovaa ajoa ja iloisia kilometrejä! HUOM! VAPAAT KILOMETRIT, AJA NIIN PALJON KUIN HALUAT. Auto on huollettu viikolla 10, mm. jakohihna ja nesteet vaihdettu.

HUOM! LUE TÄMÄ ENNEN KUIN VUOKRAAT! AUTO LUOVUTETAAN TANKKI TÄYNNÄ, SIIS PIRIPINTAAN TÄYNNÄ, BENSIINI 95E 10. SE MYÖS PALAUTETAAN LÄHIALUEEN ELI PARIN KILOMETRIN SÄTEELLÄ PALAUTUSPAIKASTA OLEVALLA HUOLTOASEMALLA TANKATTUNA SITEN, ETTÄ TANKKI TÄYTETÄÄN TÄYTEEN, NIIN KAUAN ETTÄ PISTOOLI ITSE KATKAISEE POLTTOAINEEN SYÖTÖN.

Very spacious car for five passengers. Not new and not a rose, but very comfortable and handy. PLEASE NOTE! THE CAR WILL BE DELIVERED TO YOU GAS TANK FULL, WHICH MEANS TANK WILL BE ABSOLUTELY FULL (PETROL 95E 10). WHEN RETURNING, PLEASE FILL THE TANK TOTALLY FULL AT NEAREST PETROL STATION. IF YOU DECIDE TO RENT THIS CAR, YOU COMPLY TO RETURN IT TANK TOTALLY FULL.

Availability
May 2022
June 2022
July 2022

Prices

35 €/day

includes 500 km

160 €/week

includes 1500 km


Technical details
Vehicle type

Passenger car

Seating capacity

5

Color

Champagne

Transmission

Manual

Engine volume

1.6

Consumption

8 l/ 100km

Co2 emission

185 g/km

Fuel types

95e10

Mileage

300000 km

Insurance company

OP Vakuutus

Excess

1000 €

Year

2003

Trailer hitch

Yes


Features
Ilmastointi, vetokoukku, kyynärnojat, sumuvalot

Air condition, hitch, WINTER TIRES (STUDDED TIRES)

Location details
Pohjois-Pasila, Veturitie 44 parkkialue / Northern Pasila, at Veturitie 44 car parking.