Bloxcar logo
Citroen C5 photo 1

from

35 €/day

View more

Citroen C5

Owner rating

(95)

JK

Basic information
18-vuotias ranskatar, joka on todella mukava ajaa sekä maantiellä että kaupungissa höyhenenpehmeän kaasunestejousituksensa ansiosta. Etupenkit ovat kuin pienet laiskanlinnat muhkeine kyynärnojineen. Autossa on käytön ja kilometrien jälkiä, mutta tämä on erinomainen ja huoleton käyttöauto monenlaisiin tarpeisiin.  NASTARENKAAT ALLA. Maavaraa voi nostaa napista ja pärjää huonommillakin teillä. Sijaitsee toistaiseksi Pohjois-Pasilassa  Veturitien varrella. HUOM! VAPAAT KILOMETRIT, AJA NIIN PALJON KUIN HALUAT. / FREE KILOMETRES, DRIVE AS FAR AS YOU LIKE.

HUOM! LUE TÄMÄ ENNEN KUIN VUOKRAAT! AUTO LUOVUTETAAN TANKKI TÄYNNÄ, SIIS PIRIPINTAAN TÄYNNÄ, BENSIINI 95E 10. SE MYÖS PALAUTETAAN LÄHIALUEEN ELI MUUTAMAN KILOMETRIN SÄTEELLÄ PALAUTUSPAIKASTA OLEVALLA HUOLTOASEMALLA TANKATTUNA SITEN, ETTÄ TANKKI TÄYTETÄÄN TÄYTEEN, NIIN KAUAN ETTÄ PISTOOLI ITSE KATKAISEE POLTTOAINEEN SYÖTÖN.

Very spacious car for five passengers. Not new and not a rose, but very comfortable and handy. PLEASE NOTE! THE CAR WILL BE DELIVERED TO YOU GAS TANK FULL, WHICH MEANS TANK WILL BE ABSOLUTELY FULL (PETROL 95E 10). WHEN RETURNING, PLEASE FILL THE TANK TOTALLY FULL AT NEAREST PETROL STATION. IF YOU DECIDE TO RENT THIS CAR, YOU COMPLY TO RETURN IT TANK TOTALLY FULL.

Availability
April 2022
May 2022
June 2022

Prices

35 €/day

includes 400 km

160 €/week

includes 1500 km


Technical details
Vehicle type

Passenger car

Seating capacity

5

Color

Silver

Transmission

Manual

Engine volume

2

Consumption

8 l/ 100km

Co2 emission

198 g/km

Fuel types

95e10

Mileage

278000 km

Insurance company

OP Vakuutus

Excess

1000 €

Year

2003

Trailer hitch

Yes


Features
Nastarenkaat, vetokoukku, vakionopeudensäädin, piippaava peruutustutka. / Studded winter tires, hitch, cruise control, beeping reverse radar.

Location details
VR Helsingin varikon pysäköintialue, n. 20 minuutin / 1 km kävelymatkan päässä Pasilan rautatieasemalta / Triplasta.