Bloxcar logo
Tesla Model 3 photo 1

from

72 €/day

View more

Tesla Model 3

Owner rating

(63)

AV

Basic information
Tesla Model 3 Standard Range+ (vm 2021 facelift) tarjoilee mukavan 250-350 km toimintasäteen, sekä nopean latauksen. Ota Tesla ajoon ja kokeile itse, niin ei tarvitse miettiä miksi Tesla on hyvä tai huono. Teslan paras puoli minusta on käytön edullisuus. Se on markkinoiden energiatehokkain auto, joten se on myös edullisin auto käyttää. Tämä kannattaa huomioida, että sähköauton bensatankkia ei tarvitse käytön jälkeen täyttää. 

Auton akun lataustaso saattaa vaihdella luovutuksessa, mutta on yleensä vähintään yli 40 %. Laita viestiä, jos haluat sen täyteenladattuna. Autossa tulee palautuksen yhteydessä olla yli 20 % energiaa. Lisäksi käytettäessä akun varaustaso ei saa pudota alle 20 prosentin, koska vaarana on sähkön loppuminen, koska et tiedä miten auto käyttäytyy. Etsi siis latauspiste hyvissä ajoin.  Tesla rajoittaa myös moottorin tehoa ja kytkee pysäköinnin aikaisia turvalaitteita pois päältä kun akun varaustaso laskee alle 20 prosentin.

Mukana on Type 2 latauskaapeli sekä kaapeli tavanomaiseen pistorasiaan.

Teslan Supercharger -verkon käyttö on maksullista ja siitä veloitan jälkeenpäin käytön mukaan 38 senttiä per kWh. Teslan Supercharger pikalatauksen käyttö ei vaadi muuta kuin latauskaapelin tökkäämisen autoon. 

Teslaa voi toki ladata millä tahansa julkisella latauspisteellä CCS-pistokkeella. Suomen latauspisteet löytää esimerkiksi PlugShare kännykkäsovelluksella. Teslan lisäksi muita latausoperaattoreita, joiden käytön maksaminen on helpointa kännykkäapplikaatiolla on ABC Mobiili, K-Lataus, Fortum Charge & Drive Suomi ja Virta.

Tässä on video, jossa käydään läpi auton sisätilat. Katso se ennen käyttöä.

Tesla Model 3 Standard Range Plus (SR+) interior review
https://www.youtube.com/watch?v=1RqyELtBV4I

Ennakkoon tehty varaus pitää olla maksettu viimeistään viikkoa ennen varauksen alkua. Viimehetken varauksia ei kannata suosia. Alle 25-vuotiailta kiihtyvyys ja nopeus on rajoitettu 125 km/h.

Availability
May 2022
June 2022
July 2022

Prices

72 €/day

includes 300 km

0.10 €/ additional km

440 €/week

includes 2100 km

0.10 €/ additional km


Technical details
Vehicle type

Electric car

Seating capacity

5

Color

White

Transmission

Automatic

Engine volume

200

Fuel types

electric

Mileage

80000 km

Tyre type

Summer tyre

Insurance company

Pohjantähti

Excess

1000 €

Year

2021


Features
Autopilot, Netflix, Spotify. 240 kW moottoriteho ja 50 kWh akku. Pikalataus noin 120-150 kW (30 min), asiointilatauskaapelilla 11 kW (4 tuntia) ja tavallisesta pistorasiasta 2,5 kW (20 tuntia).

Location details
Saatan velottaa kertalipun hinnan eli 3 euroa auton toimituksesta. Voin tuoda auton myös kauemmaksi julkisen liikenteen lippujen hinnalla, jos varaus on kolme päivää tai enemmän.