Bloxcar logo
Tesla Model 3 photo 1

from

89 €/day

View more

Tesla Model 3

Owner rating

(4)

KL

Basic information
Olethan 24v+ sillä vakuutusturva ei salli nuorempia kuljettajia. Tesla Model 3 Long Range (vm 2021 facelift) antaa 560 kilometrin toimintasäteen. Nopeasta latauksesta tunnettu malli, joka tarjoaa myös voimaa fiilistelijälle. Ota Tesla ajoon ja kokeile itse, niin ymmärrät miksi Teslasta puhutaan niin paljon hyvää. Tesla on markkinoiden energiatehokkain auto ja samalla se on edullisin auto käyttää. Tämä on Helsingin edullisin Tesla Model 2 vuokra-auto.

Auto pyritään antamaan vuokralle täyteen ladattuna. Vuokrattavassa autossa tulee palautuksen yhteydessä olla yli 20 % energiaa. Jos et ole aiemmin kättänyt Teslaa, niin kannattaa pyrkiä pitämään akku aina vähintään 20 prosenttia täytenä. Tesla rajoittaa myös moottorin tehoa kun akun varaustaso laskee alle 20 prosentin, joten etsi latauspiste ajoissa.

Teslan Supercharger -verkon käyttö on maksullista ja siitä veloitan jälkeenpäin käytön mukaan 38 senttiä per kWh. Tesla Supercharger pikalataus on helpoin ja nopein tapa ladata auto. Vuokra-autoa voi ladata myös julkisella latauspisteellä CCS-pistokkeella.

Availability
November 2021
December 2021
January 2022

Prices

89 €/day

includes 300 km

0.10 €/ additional km

520 €/week

includes 1500 km

0.10 €/ additional km


Technical details
Vehicle type

Electric car

Seating capacity

5

Color

Blue

Transmission

Automatic

Fuel types

electric

Mileage

1000 km

Tyre type

Summer tyre

Insurance company

LähiTapiola

Excess

2400 €

Year

2021

Trailer hitch

Yes


Location details
- Luovutus ja palautus henkilökohtaisesti. 
- Auto voidaan toimittaa Helsingin alueelle lisämaksusta.