Bloxcar logo
Opel Adam Rocks photo 1

from

30 €/day

View more

Opel Adam Rocks

Owner rating

(36)

SR

Basic information
Suosittu Opel Adam kätevästi Kauppakeskus Jumbosta! 
Kauppakeskus Jumbon kattoparkissa sinua odottaa aurinkoisen keltainen Opel Adam Rocks🙂 Tämä pieni ja trendikäs auto saa hymyn huulillesi ja elämä Adamin kanssa on mutkatonta ja helppoa! Paljon mukavia lisävarusteita esim ilmaiset pesut, ilmastointi, automaattivaihteisto, nahkapenkit, mediajärjestelmä, vakionopeudensäädin, lämmitettävä ohjauspyörä ja penkinlämmittimet. Noudot ja palautukset hyvin joustavasti yleensä ilman kontaktia. 🚭Autossa tupakoinnista laskutetaan otsonoinnin hinta 200€!! Adam on aina noudettaessa&palautettaessa puhdas. Tässä autossa ei voi kuljettaa kotieläimiä irrallaan. Vain kopassaan olevat eläimet on sallittu. 🚙 Autossa on kortti jolla voi autoa käyttää GoWash-pesukadulla rajattomasti! Pesulle ohjeet: www.gowash.fi  ( lähin  pesuasema Tammistossa).

Availability
May 2022
June 2022
July 2022

Prices

30 €/day

includes 200 km

0.10 €/ additional km


Technical details
Vehicle type

Passenger car

Seating capacity

4

Color

Keltainen

Transmission

Automatic

Engine volume

1.4

Consumption

5.5 l/ 100km

Fuel types

95e10

Mileage

50000 km

Tyre type

Studded tyre

Insurance company

IF

Excess

1000 €

Year

2017


Features
Värikkäässä ja pirteässä Adamissa on  kuusi turvatyynyä, ESP, sähköikkunat edessä, kattoluukku, vakionopeudensäädin, mäkilähtöavustin, automaatti-ilmastointi, nahkaverhoiltu ja lämmitetty ohjauspyörä, kauko-ohjattu keskuslukitus, ajotietokone, mediajärjestelmä, lämmitettävät sähköpeilit ja Bluetooth-järjestelmä. Tämä Opel Adam on savuton auto🚭. Tankataan 95E-bensaa. Täyskasko.

Location details
Adam odottaa sinua Kauppakeskus Jumbon ylimmällä parkkitasolla ( P5) Stockmannin ylimmän kerroksen sisäänkäynnin kohdalla. Huomioithan, että näitä Adameja on kaksi ja tarkista ensin rekisterinumero( FMN-348). Kun olet löytänyt tämän auton ja tarkistanut rekisterinumeron laita txt omistajalle ja ovet avataan etänä.  Avain on hanskalokerossa. Turvallista matkaa! 🙂
Takaluukku avautuu auton takakontissa olevaa Opelin logon alareunaa  painamalla. Tutki ja testaa automaattivaihteistoa ennen kun lähdet liikeelle. Voit googlettaa easytronic-vaihteiston ohjeet. Hanskalokerossa on käyttöohjekirja. Autossa on lumiharja ja raappa. Adam kulkee 95E-bensalla.
Autossa on nyt talvirenkaat. Jos on vuokrauksen aikana jotain kysyttävää niin auton omistajalle voi soittaa/laittaa viestiä.