Bloxcar logo
Opel Adam Rocks photo 1

from

40 €/day

View more

Opel Adam Rocks

Owner rating

(14)

SR

Basic information
Nouda ja palauta turvallisesti 24/7. Saunalahdessa Kummelivuorentiellä sinua odottaa Opel Adam Rocks! Tämä pieni ja trendikäs auto saa hymyn huulillesi ja liikkuminen Adamin kanssa on mutkatonta ja helppoa! 🚭 Auto on aina noudettaessa puhdas ja sen voi palauttaa likaisena🙂 omistaja hoitaa autonpesun. Avainboxi käytössä eli kontaktiton nouto ja palautus.

Availability
September 2021
October 2021
November 2021

Prices

40 €/day

includes 300 km

0.15 €/ additional km


Technical details
Vehicle type

Passenger car

Seating capacity

4

Color

Keltainen

Transmission

Automatic

Engine volume

1.4

Consumption

5.5 l/ 100km

Fuel types

95e10

Mileage

40000 km

Tyre type

Summer tyre

Insurance company

IF

Excess

1000 €

Year

2017


Features
Värikkäässä ja pirteässä Adamissa on kuusi turvatyynyä, ESP, 17 tuuman kevytmetallivanteet, sähköikkunat edessä, vakionopeudensäädin, mäkilähtöavustin, automaatti-ilmastointi, nahkaverhoiltu ja lämmitetty ohjauspyörä, kauko-ohjattu keskuslukitus, ajotietokone, mediajärjestelmä, lämmitettävät sähköpeilit ja Bluetooth-järjestelmä. Avainboxi. Tämä Opel Adam on savuton auto🚭Lemmikin kuljetuksesta tulee sopia erikseen. Tankataan 95E-bensaa.

Location details
Kummelivuorentie 3:ssa( alaparkissa vanha saunalahdentie 19 puolella) parkkiruudussaan numero 40 odottaa Adam sinua toivomanasi aikana. Tuon avaimet autolle ellei toisin sovita. Käytössä turvallinen avainboxi. Lähetän koodin ennen vuokrausta. Käyttöohjeet löytyvät bloxcarin sivuilta.