Vuokra-auto yksityiseltä | BloxCar

Autonvuokraus yksityiseltä

600

Vuokrattavia autoja

4.7 /5

Autojen arvosanat

19 €/pv

Edulliset hinnat

8-16

Tuki

Ympäristöystävällistä autonvuokrausta

Palvelun avulla hyödynnetään jo olemassa olevia autoja, eikä lisätä autojen määrää liikenteessä. Pienennetään yhdessä autokantaa ja nopeutetaan sen uudistamista ekologisempaan suuntaan.

Laaja valikoima ympäri Suomea

Vuokra-autoja on ympäri Suomen. BloxCarista löytää yhteiskäyttöauton kaikkiin tilanteisiin. Palvelussa onnistuu henkilö- ja pakettiauton vuokraus sekä monen muun ajoneuvon vuokraus.

Löydä itselle sopiva vuokra-auto

Asiakaspalvelu

Asiakastuesta löydät vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin, joten auton varaaminen ja liikkuminen on sujuvaa. BloxCarin asiakaspalvelu auttaa sähköpostilla arkisin 8-16. Auton omistaja saa oman yhteyshenkilön kiinni puhelimen välityksellä myös muina aikoina.

Vuokraa sähköauto

Vertaisvuokratulla sähköautolla liikkuminen edullista ja ekologista. Ajamalla sähköautolla vältyt ajon aikana aiheutuneista päästöistä.

Tutustu sähköautovalikoimaan

Yli 20 000 käyttäjää luottaa BloxCariin

Sadat auton omistajat vuokraa omaa autoa BloxCarin kautta. Löydä sopiva auto, katso arvostelut, tee varaus, tutustu omistajaan ja aloita matka!

Tee autostasi yhteiskäyttöauto ja ansaitse

Palvelu on vastuulliselle auton omistajalle. Jakamalla omaa autoa muiden ei tarvitse hankkia lisää autoja kaduille. Vuokraamalla omaa autoa katetaan samalla omistamisen kustannuksia tai tienata jopa rahaa.

Tuottolaskuri