Autonvuokraus yksityiseltä Espoosta | BloxCar

600

Vuokrattavia autoja

4.7 /5

Autojen arvosanat

19 €/pv

Edulliset hinnat

8-16

Tuki

Kuvalähde: Visit Espoo (Joni Viitanen)

Espoo

Espoo on Suomen toiseksi suurin kunta väkiluvultaan. Se sijaitsee Helsingin metropolialueella. Espoossa sijaitsee Aalto-yliopiston Otaniemen kampus, jolla toimivat helmikuusta 2019 alkaen kaikki yliopiston kuusi korkeakoulua. Aalto-yliopisto on Suomen tunnetuin ja samalla arvostetuin korkeakoulu maailmalla.

Espoo on kuin Suomi pienoiskoossa. Espoon eteläisestä osasta löydät rannikon ja saaristot. Siellä voit käydä ostoksilla useassa kauppakeskuksessa. Pohjoisemmassa osassa näet järviä, ja voit käydä laskettelemassa tai tutustumassa Joulupukin mökkiin Korpilammessa. Pohjois-Espoosta löydät myös erittäin suositun kansallispuiston, Nuuksion.

Mitä tehdä Espoossa?

Nuuksio kansallispuisto

Nuuksion kansallispuisto on koko perheen ja jokaisen matkailijan kohde metropolialueella. Lähikansallispuiston luonnossa voit liikkua monipuolisesti. Luonto- ja patikointireitit sopivat täydellisesti koko perheelle. Nuuksion järvet, metsät, laaksot, suot ja kalliot tarjoavat upean retkiympäristön.

Emma – Espoon modernin taiteen museo

Merkittävä osa Espoon modernin taiteen museon teoksista on jatkuvasti kaikkien kaupunkilaisten saavutettavissa. Espoon kaupunkikuva, ulkotilojen julkiset monumentit tai esimerkiksi koulujen, sairaaloiden, päiväkotien, palvelutalojen ja uimahallien tilat täyttyy EMMAn taiteesta.

Urheilukaupunki

Espoo on todellinen urheilukaupunki. Tapiolassa sijaitseva Urheilupuisto tarjoaa aktiviteetteja aina jääkiekosta trampoliineihin. Espoossa riittää siis aktiviteetteja koko perheelle aina Leppävaaran AngryBirds-puistoa myöten. Espoossa sijaitsee myös metropolialueen lähin laskettelurinne, Serena Ski.

Etsi auto korimallin mukaan Espoosta

20 000 käyttäjää luottaa BloxCariin – Liity palveluun

Ekologista autoilua

BloxCar on ekologisempi valinta. Palvelu hyödyntää jo olemassa olevia autoja, eikä tuo uusia kaduille.

Ympäri Suomea

Vuokra-autoja on ympäri Suomea. BloxCar tekee matkastasi sujuvamman, riippumatta siitä missä päin olet.

Laaja valikoima

BloxCarista löydät auton kaikkiin tilanteisiin. Meiltä löydät henkilö- ja pakettiautot, matkailuautot, trailerit ja monet muut ajoneuvot.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu takaa, että liikkuminen ja auton varaaminen on sujuvaa. BloxCarin tuesta löydät vastaukset yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin.

Vuokraa yksityiseltä

Sadat auton omistajat vuokraavat omaa autoa BloxCarin kautta. Löydä itsellesi sopivin auto, katso arvostelut, tee varaus, tutustu omistajaan!

Tee autostasi yhteiskäyttöauto ja ansaitse

Palvelu on vastuulliselle auton omistajalle. Jakamalla omaa autoa muiden ei tarvitse hankkia lisää autoja kaduille. Vuokraamalla omaa autoa katetaan samalla omistamisen kustannuksia tai tienata jopa rahaa.

Tuottolaskuri