Autonvuokraus yksityiseltä Helsingistä | BloxCar

600

Vuokrattavia autoja

4.7 /5

Autojen arvosanat

19 €/pv

Edulliset hinnat

8-16

Tuki

Helsinki

Helsinki on Suomen kulttuurinen ja hallinnollinen keskus. Se on Suomen suurin kaupunki asukasluvultaan. Kaupunki on perustettu vuonna 1550, ja se on maamme pääkaupunki. Helsinki on järjestänyt suuria ja kulttuurisesti merkittäviä tapahtumia, kuten Olympialaiset vuonna 1952.

Vuonna 2020 Helsingin kaupunki voitti pääpalkinnon digitaalisten kaupunkien sarjassa Year in Infrastructure –maailmankongressissa. Kaupunkirakentamisen ja infrastruktuurialan Oscareiksi kutsuttu palkinto kertoo Helsingin nykyaikaisesta julkisivusta.

Mitä tehdä Helsingissä?

Elämykset Helsingissä

Linnanmäki ja Korkeasaari ovat Suomen suosituimmat matkakohteet niin turisteille, kuin kotimaan asukkaille. Korkeasaaressa voi tutustua yli 150 eläinlajiin ja satoihin kasvilajeihin ympäri maailmaa. Vierailijat tukevat pääsymaksulla uhanalaisten eläinten suojelua. Linnanmäen vuoristoradassa koko perhe saa sykkeet korkealle. Talvisin lapsiperheet löytää Helsingistä tekemistä monista sisäaktiviteeteista, kuten Kauppakeskus Triplan sisäsurffauksesta.

Suomalaisen kulttuurin keskus

Suomen kulttuurisena kehtona tunnettu Helsinki pitää sisällään paljon museoita, kuten Amos Rex, Kiasma, Kansallismuseo ja Suomenlinna. Helsinki järjestää tiiviisti erilaisia tapahtumia, kuten konsertteja, näyttelyitä ja urheilutapahtumia.

Trendikkäät ravintolat

Huipputason Michelin-ravintolat, brunssipaikat, olut- ja lähiravintolat, pikaruokapaikat sekä tiettyihin aineksiin tai kansainvälisiin makuihin erikoistuneet ravintolat luovat Suomen pääkaupunkiin monipuolisen ravintolaverkoston. Jos etsit raikasta ja trendikästä ravintolaa, Helsinki on oikea paikka etsiä!

Etsi auto korimallin mukaan Helsingistä

20 000 käyttäjää luottaa BloxCariin – Liity palveluun

Ekologista autoilua

BloxCar on ekologisempi valinta. Palvelu hyödyntää jo olemassa olevia autoja, eikä tuo uusia kaduille.

Ympäri Suomea

Vuokra-autoja on ympäri Suomea. BloxCar tekee matkastasi sujuvamman, riippumatta siitä missä päin olet.

Laaja valikoima

BloxCarista löydät auton kaikkiin tilanteisiin. Meiltä löydät henkilö- ja pakettiautot, matkailuautot, trailerit ja monet muut ajoneuvot.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu takaa, että liikkuminen ja auton varaaminen on sujuvaa. BloxCarin tuesta löydät vastaukset yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin.

Vuokraa yksityiseltä

Sadat auton omistajat vuokraavat omaa autoa BloxCarin kautta. Löydä itsellesi sopivin auto, katso arvostelut, tee varaus, tutustu omistajaan!

Tee autostasi yhteiskäyttöauto ja ansaitse

Palvelu on vastuulliselle auton omistajalle. Jakamalla omaa autoa muiden ei tarvitse hankkia lisää autoja kaduille. Vuokraamalla omaa autoa katetaan samalla omistamisen kustannuksia tai tienata jopa rahaa.

Tuottolaskuri