Autonvuokraus yksityiseltä Jyväskylästä | BloxCar
Kuvalähde: Visit Jyväskylä (Atacan Ergin)

600

Vuokrattavia autoja

4.7 /5

Autojen arvosanat

19 €/pv

Edulliset hinnat

8-16

Tuki

Kuvalähde: Visit Jyväskylä (Keijo Penttinen)

Jyväskylä

Jyväskylä on on yksi Suomen suurimpia kaupunkeja. Se on keski-Suomen sydän, joka tunnetaan monipuolisena kaupunkina. Kulttuuria, historiaa ja urheiluperinteitä omaava maakuntakeskus on vireä liikunnan ja hyvinvoinnin kaupunki, jossa järjestetään vuosittain yli 5 000 erikokoista tapahtumaa.

Mitä tehdä Jyväskylässä?

Himos

Himos on yksi Suomen suosituimmista hiihtokeskuksista, joka sijaitsee lyhyen ajomatkan päässä Jyväskylästä. Himos järjestää vuosittain valtavan määrän nuorison suosimia tapahtumia aina Himosjuhannuksesta pienempiin After Ski-juhliin. Jämsässä sijaitsevaa Himosta kutsutaan leikkisästi lumi-Suomen keskipisteeksi.

Alvar Aallon pääkaupunki

Jyväskylä tunnetaan Alvar Aallon kotikaupunkina. Aalto kävi koulun, perusti perheen ja aloitti maineikkaan uransa Jyväskylässä. Kaupungissa sijaitsee tuotantoa aivan hänen uransa ensi töistä loppuvaiheen aikaansaannoksiin asti. Alvar Aalto -museo on hänen tunnetuin monumentti.

Harju ja Vesilinnan näköalatorni

Jyväskylän keskustan läheisyydessä sijaitsee tunnettu kaupunginosa Harju, josta avautuu näkymä keskustan yli Jyväsjärvelle. Parhaat näkymät ovat Harjun päällä komeilevan Vesilinnan näköalatasanteelta.Vesilinnassa toimii ravintola ja Keski-Suomen luontomuseo. Vesilinnan tornin kellon on leikkimielisesti sanottu näyttävän kaupungin virallista aikaa.

Etsi auto korimallin mukaan Jyväskylästä

20 000 käyttäjää luottaa BloxCariin – Liity palveluun

Ekologista autoilua

BloxCar on ekologisempi valinta. Palvelu hyödyntää jo olemassa olevia autoja, eikä tuo uusia kaduille.

Ympäri Suomea

Vuokra-autoja on ympäri Suomea. BloxCar tekee matkastasi sujuvamman, riippumatta siitä missä päin olet.

Laaja valikoima

BloxCarista löydät auton kaikkiin tilanteisiin. Meiltä löydät henkilö- ja pakettiautot, matkailuautot, trailerit ja monet muut ajoneuvot.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu takaa, että liikkuminen ja auton varaaminen on sujuvaa. BloxCarin tuesta löydät vastaukset yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin.

Vuokraa yksityiseltä

Sadat auton omistajat vuokraavat omaa autoa BloxCarin kautta. Löydä itsellesi sopivin auto, katso arvostelut, tee varaus, tutustu omistajaan!

Tee autostasi yhteiskäyttöauto ja ansaitse

Palvelu on vastuulliselle auton omistajalle. Jakamalla omaa autoa muiden ei tarvitse hankkia lisää autoja kaduille. Vuokraamalla omaa autoa katetaan samalla omistamisen kustannuksia tai tienata jopa rahaa.

Tuottolaskuri