Autonvuokraus yksityiseltä Kuopiosta | BloxCar
Kuvalähde: Kuopion kaupunki

600

Vuokrattavia autoja

4.7 /5

Autojen arvosanat

19 €/pv

Edulliset hinnat

8-16

Tuki

Kuvalähde: Kuopion kaupunki

Kuopio

Kuopio on yksi Suomen suurimpia kaupunkeja. Se sijaitsee Pohjois-Savon maakunnassa. Kuopio on satamakaupunki, jota ympäröi yksi sisämaan suurimmista saaristoista. Kaupungin erikoispiirteenä voi pitää myös suuria korkeuseroja.

Pohjois-Savon alue on tuhansien puhtaiden järvien ympäröimä. Järvi-Suomen matkailun pääkaupunki Kuopio, ja Tahko, lähialueineen ovat uniikki yhdistelmä koko maailmassa.

Mitä tehdä Kuopiossa?

Puijo

Puijon mäen päälle rakennettu Puijon torni on tunnusomaisin maamerkki Kuopiosta. Sen huippu yltää peräti 150 metrin korkeuteen Kallaveden pinnasta.

Kuopion tori ja kalakukot

Jokainen tarina Savosta alkaa legendan mukaan Kuopion torilta, joka on kaupungin kiistaton keskipiste. Vähemmän yllättäen kalakukot vetää ihmisiä ympäri Suomea Kuopion torille, jolloin torista kehkeytyy entistäkin maukkaampi kohtaamispaikka.

Tahko

Lyhyen ajomatkan päässä Kuopiosta sijaitseva Tahko on yksi Suomen suosituimpia hiihtokeskuksia. Tahkoa pidetään Savon helmenä, jossa ihmisen mieli pääsee rentoutumaan hyvän ruoan, sopivien aktiviteettien ja täydellisen majoituksen puitteissa.

Etsi auto korimallin mukaan Kuopiosta

20 000 käyttäjää luottaa BloxCariin – Liity palveluun

Ekologista autoilua

BloxCar on ekologisempi valinta. Palvelu hyödyntää jo olemassa olevia autoja, eikä tuo uusia kaduille.

Ympäri Suomea

Vuokra-autoja on ympäri Suomea. BloxCar tekee matkastasi sujuvamman, riippumatta siitä missä päin olet.

Laaja valikoima

BloxCarista löydät auton kaikkiin tilanteisiin. Meiltä löydät henkilö- ja pakettiautot, matkailuautot, trailerit ja monet muut ajoneuvot.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu takaa, että liikkuminen ja auton varaaminen on sujuvaa. BloxCarin tuesta löydät vastaukset yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin.

Vuokraa yksityiseltä

Sadat auton omistajat vuokraavat omaa autoa BloxCarin kautta. Löydä itsellesi sopivin auto, katso arvostelut, tee varaus, tutustu omistajaan!

Tee autostasi yhteiskäyttöauto ja ansaitse

Palvelu on vastuulliselle auton omistajalle. Jakamalla omaa autoa muiden ei tarvitse hankkia lisää autoja kaduille. Vuokraamalla omaa autoa katetaan samalla omistamisen kustannuksia tai tienata jopa rahaa.

Tuottolaskuri