Autonvuokraus yksityiseltä Oulusta | BloxCar
Kuvalähde: Nallikari

600

Vuokrattavia autoja

4.7 /5

Autojen arvosanat

19 €/pv

Edulliset hinnat

8-16

Tuki

Kuvalähde: Nallikari

Oulu

Oulu on yksi Suomen isoimpia kaupunkeja. Se on tunnettu aiemmin terva- ja lohikaupunkina, mutta Oulu on kehittynyt viime vuosikymmeninä vetovoimaiseksi osaamiskeskukseksi. Oulu tunnetaan nykyään teknologiakaupunkina, joka pitää sisällään paljon värikästä historiaa.

Oulussa rantoja, saaria, puistoja ja muita luontokohteita riittää. Kannattaa suunnata vaikka Hupisaarten kaupunginpuistoon, joka on useista saarista ja puistoista koostuva hurmaava puistoalue.

Mitä tehdä Oulussa?

Lähde luontoon – Nallikari

Oulun suosituin uimaranta on Nallikari, jonka pitkä ja upea hiekkaranta houkuttelee auringonpalvojia luokseen. Talviaikaan jäisellä merenlakeudella voi liikkua kävellen, suksilla hiihtäen tai lumikengillä. Usein myös leijahiihtäjät ja fatbike-pyöräilijät viilettävät jäällä. Hietasaaren ulkoilupoluilla ja nuotiopaikoilla saa koko perhe nauttia reippailusta omaan tahtiin.

Toripolliisi vartioi kaupunkia

Oulun tunnetuin nähtävyys on Toripolliisi-patsas, jonka kanssa yksi jos toinenkin turisti on käynyt ottamassa selfien. Torin laidalla kohoaa Oulun kauppahalli, joka on seissyt paikallaan jo vuodesta 1901 asti.

Museot Oulussa – kulttuuria ja historiaa

Oulun taidemuseo sijaitsee upealla paikalla Ainolan puistossa. Museolta on matkaa noin kilometri Oulun keskustaan. Taidemuseon näyttelyohjelmistossa näkyy monipuolisesti oman alueen kuvataide, erilaiset teemat ja kokoelmaesittelyt. Kotimaisen kuvataiteen kiinnostavat nostot sekä kansainväliset erikoisnäyttelyt saa myös näkyvyyttä Oulun taidemuseossa.

Etsi auto korimallin mukaan Oulusta

20 000 käyttäjää luottaa BloxCariin – Liity palveluun

Ekologista autoilua

BloxCar on ekologisempi valinta. Palvelu hyödyntää jo olemassa olevia autoja, eikä tuo uusia kaduille.

Ympäri Suomea

Vuokra-autoja on ympäri Suomea. BloxCar tekee matkastasi sujuvamman, riippumatta siitä missä päin olet.

Laaja valikoima

BloxCarista löydät auton kaikkiin tilanteisiin. Meiltä löydät henkilö- ja pakettiautot, matkailuautot, trailerit ja monet muut ajoneuvot.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu takaa, että liikkuminen ja auton varaaminen on sujuvaa. BloxCarin tuesta löydät vastaukset yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin.

Vuokraa yksityiseltä

Sadat auton omistajat vuokraavat omaa autoa BloxCarin kautta. Löydä itsellesi sopivin auto, katso arvostelut, tee varaus, tutustu omistajaan!

Tee autostasi yhteiskäyttöauto ja ansaitse

Palvelu on vastuulliselle auton omistajalle. Jakamalla omaa autoa muiden ei tarvitse hankkia lisää autoja kaduille. Vuokraamalla omaa autoa katetaan samalla omistamisen kustannuksia tai tienata jopa rahaa.

Tuottolaskuri