Autonvuokraus yksityiseltä Rovaniemeltä | BloxCar
Kuvalähde: Sami Takarautio

600

Vuokrattavia autoja

4.7 /5

Autojen arvosanat

19 €/pv

Edulliset hinnat

8-16

Tuki

Kuvalähde: ©Visit Rovaniemi (Rovaniemi Tourism & Marketing Ltd.)

Rovaniemi

Rovaniemi on yksi Suomen suurimpia kaupunkeja. Se on Lapin maakuntakeskus, ja se sijaitsee napapiirin tuntumassa. Rovaniemi on yliopistokaupunki sekä alueensa kaupan, hallinnon ja koulutuksen keskus. Suomen pohjoisin kaupunki on myös suuri urheilu- ja kulttuurikaupunki.

Rovaniemi on Suomen mittakaavassa vilkas turistikaupunki. Sen lentokenttä on Suomen kolmanneksi vilkkain. Joulupukin kylä ja revontulet vetävät Lapin matkailijoita Rovaniemelle. Lisäksi vuokra-autojen kysyntä Rovaniemellä on suurta verrattaen muihin saman kokoluokan kaupunkeihin Suomessa.

Mitä tehdä Rovaniemellä?

Terveisiä Joulupukille

Rovaniemi tunnetaan kotimaan matkailijoiden sekä ulkomaiden turistien keskuudessa Joulupukin kotina. Joulupukki viettää aikaa Joulupukin Pajakylässä vuoden jokaisena päivänä hoitamassa elämäntehtäväänsä, joka on lasten ja aikuisten kiltteyden vaaliminen sekä joulun henkeen kuuluvan rakkauden ja hyvän tahdon sanoman levittäminen.

Tiedemuseo ja arktinen keskus

Arktikum on tiedekeskus ja museo, joka tuo pohjoisen luonnon, kulttuurit ja historian esille Rovaniemellä. Arktikumin edustan rantapuisto, Arktinen puutarha, on Rovaniemen kauneimpia puistoja. Noin seitsemän hehtaarin laajuinen arboretum-puisto sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Ounasjoen rannalla.

Laskettelemaan keskelle kaupunkia

Talvella Ounasvaaran hiihtokeskus tarjoaa monipuolisen kattauksen eritasoisia rinteitä, jotka sopivat niin aloittelijalle kuin vaativammallekin laskijalle. Kesäisin tarjolla on vauhdikasta menoa niin kesäkelkkaradalla kuin alamäkipyöräradoilla. Vaaran huipulta aukeaa huikean kaunis maisema yli Kemijoen.

Etsi auto korimallin mukaan Rovaniemeltä

20 000 käyttäjää luottaa BloxCariin – Liity palveluun

Ekologista autoilua

BloxCar on ekologisempi valinta. Palvelu hyödyntää jo olemassa olevia autoja, eikä tuo uusia kaduille.

Ympäri Suomea

Vuokra-autoja on ympäri Suomea. BloxCar tekee matkastasi sujuvamman, riippumatta siitä missä päin olet.

Laaja valikoima

BloxCarista löydät auton kaikkiin tilanteisiin. Meiltä löydät henkilö- ja pakettiautot, matkailuautot, trailerit ja monet muut ajoneuvot.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu takaa, että liikkuminen ja auton varaaminen on sujuvaa. BloxCarin tuesta löydät vastaukset yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin.

Vuokraa yksityiseltä

Sadat auton omistajat vuokraavat omaa autoa BloxCarin kautta. Löydä itsellesi sopivin auto, katso arvostelut, tee varaus, tutustu omistajaan!

Tee autostasi yhteiskäyttöauto ja ansaitse

Palvelu on vastuulliselle auton omistajalle. Jakamalla omaa autoa muiden ei tarvitse hankkia lisää autoja kaduille. Vuokraamalla omaa autoa katetaan samalla omistamisen kustannuksia tai tienata jopa rahaa.

Tuottolaskuri