Autonvuokraus yksityiseltä Tampereelta | BloxCar
Kuvalähde: Visit Tampere (Laura vanzo)

600

Vuokrattavia autoja

4.7 /5

Autojen arvosanat

19 €/pv

Edulliset hinnat

8-16

Tuki

Kuvalähde: Visit Tampere (Laura vanzo)

Tampere

Tampere on Suomen toiseksi suurin kaupunkialue. Se on kulttuuri- ja urheilukaupunki, missä sijaitsee vanhimmat teatterit sekä urheiluseurat. Tampere tunnetaan upeista näköalapaikoista sekä monipuolisista matkakohteista.

Mitä tehdä Tampereella?

Tammelan torilta mustaa makkaraa

Tampereen oma erikoisuus on tottakai musta makkara. Tammelan tori on tullut historian saatossa tutuksi monelle kotimaan matkailijalle. Tapolan mustaa makkaraa lähdetään maistelemaan Tammelan torille ympäri Suomea.

Kulttuuria ja urheilua

Tamperetta kutsutaan suomalaisen Jääkiekon mekaksi. Tampereen ulkojäillä on aloitettu virallinen jääkiekkotoiminta 1900-luvun ensimmäisellä puoliskolla. Lisäksi Tampereelle on rakennettu Suomen ensimmäinen jäähalli eli Hakametsän jäähalli. Myös Suomen vanhimmat teatterit, kuten vuonna 1902 perustettu Tampereen työväen teatteri ja vuonna 1904 perustettu Tampereen teatteri ovat edelleen toiminnassa.

Näköalatornit

Tunnetuin maamerkki Tampereella on varmasti Näsinneula, joka on myös Suomen kuuluisin näköalatorni. Näsinneulan lisäksi Tampereella on suuressa suosiossa Pispalan näköalatorni, joka tarjoaa Näsinneulaakin komeammat näköalat kauas yli Tampereen keskustan aina Päijänteelle asti.

Etsi auto korimallin mukaan Tampereelta

20 000 käyttäjää luottaa BloxCariin – Liity palveluun

Ekologista autoilua

BloxCar on ekologisempi valinta. Palvelu hyödyntää jo olemassa olevia autoja, eikä tuo uusia kaduille.

Ympäri Suomea

Vuokra-autoja on ympäri Suomea. BloxCar tekee matkastasi sujuvamman, riippumatta siitä missä päin olet.

Laaja valikoima

BloxCarista löydät auton kaikkiin tilanteisiin. Meiltä löydät henkilö- ja pakettiautot, matkailuautot, trailerit ja monet muut ajoneuvot.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu takaa, että liikkuminen ja auton varaaminen on sujuvaa. BloxCarin tuesta löydät vastaukset yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin.

Vuokraa yksityiseltä

Sadat auton omistajat vuokraavat omaa autoa BloxCarin kautta. Löydä itsellesi sopivin auto, katso arvostelut, tee varaus, tutustu omistajaan!

Tee autostasi yhteiskäyttöauto ja ansaitse

Palvelu on vastuulliselle auton omistajalle. Jakamalla omaa autoa muiden ei tarvitse hankkia lisää autoja kaduille. Vuokraamalla omaa autoa katetaan samalla omistamisen kustannuksia tai tienata jopa rahaa.

Tuottolaskuri