Autonvuokraus yksityiseltä Turusta | BloxCar

600

Vuokrattavia autoja

4.7 /5

Autojen arvosanat

19 €/pv

Edulliset hinnat

8-16

Tuki

Turku

Turku on Suomen vanhin kaupunki, joka on perustettu jo 1200-luvulla. Se on Varsinais-Suomen keskus. Turku pitää sisällään paljon suomalaista historiaa, onhan se Suomen entinen pääkaupunki. Vuonna 2011 Turku oli Euroopan kulttuuripääkaupunki yhdessä Viron pääkaupungin, Tallinnan, kanssa.

Mitä tehdä Turussa?

Saaristokierros

Turun Saariston rengastie on vaikuttavimpia näkyjä Suomen maanteillä. Viipyilevä auringonlasku hallitsee ihmisten silmää ympäri vuoden. Yhteysalukset ja lossit kulkevat talvisinkin, ja majoitus- sekä ruokailupaikkoja on avoinna.

Ravintolakaupunki

Turku on yksi Suomen parhaista ravintolakaupungeista. Jokirannan ravintoloiden lisäksi kannattaa tutustua vuoden ravintola tittelin vuonna 2018 voittaneeseen Kaskiseen. Myös Turun Kauppahallissa kannattaa käydä haistelemassa tunnelmaa.

Turun linna ja Turun tuomiokirkko

Tunnetuimmat maamerkit Turussa ovat historialliset Turun linna ja Turun tuomiokirkko. Keskiajalla rakennetut maamerkit ovat antaneet ensivaikutelman kaupungista jo vuosisatojen ajan.

Etsi auto korimallin mukaan Turusta

20 000 käyttäjää luottaa BloxCariin – Liity palveluun

Ekologista autoilua

BloxCar on ekologisempi valinta. Palvelu hyödyntää jo olemassa olevia autoja, eikä tuo uusia kaduille.

Ympäri Suomea

Vuokra-autoja on ympäri Suomea. BloxCar tekee matkastasi sujuvamman, riippumatta siitä missä päin olet.

Laaja valikoima

BloxCarista löydät auton kaikkiin tilanteisiin. Meiltä löydät henkilö- ja pakettiautot, matkailuautot, trailerit ja monet muut ajoneuvot.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu takaa, että liikkuminen ja auton varaaminen on sujuvaa. BloxCarin tuesta löydät vastaukset yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin.

Vuokraa yksityiseltä

Sadat auton omistajat vuokraavat omaa autoa BloxCarin kautta. Löydä itsellesi sopivin auto, katso arvostelut, tee varaus, tutustu omistajaan!

Tee autostasi yhteiskäyttöauto ja ansaitse

Palvelu on vastuulliselle auton omistajalle. Jakamalla omaa autoa muiden ei tarvitse hankkia lisää autoja kaduille. Vuokraamalla omaa autoa katetaan samalla omistamisen kustannuksia tai tienata jopa rahaa.

Tuottolaskuri