Autonvuokraus yksityiseltä Vantaalta | BloxCar

600

Vuokrattavia autoja

4.7 /5

Autojen arvosanat

19 €/pv

Edulliset hinnat

8-16

Tuki

Kuvalähde: Heureka

Vantaa

Vantaa on kaupunki pääkaupunkiseudulla. Se omaa loistavat liikenneyhteydet, jonka seurauksena alueelle on kehittynyt paljon palveluita ja yritystoimintaa.

Suomen suurin ja tunnetuin lentokenttä sijaitsee myös Vantaalla. Helsinki-Vantaan lentoasema tarjoaa kymmenittäin ravintoloita, kahviloita, myymälöitä ja monia muita palveluita. Lentokenttä on myös saanut useita palkintoja viime vuosina, ja se on valittu muun muassa Pohjois-Euroopan parhaaksi kentäksi sekä valittu top 5 parhaaksi lentokentäksi nukkumiseen.

Mitä tehdä Vantaalla?

Tiedekeskus Heureka

Vantaan Tikkurilassa sijaitsevassa tiedekeskus Heurekassa tutustutaan tieteeseen ja teknologiaan hauskalla tavalla itse tehden ja kokeillen. Yleisö voi kokea oivaltamisen iloa elämyksellisissä vuorovaikutteisissa näyttelyissä, planetaariossa, oppimisohjelmissa ja tapahtumissa. Heureka jakaa oivaltamisen ilon lähes 300 000 kävijän kanssa vuosittain ja kuuluu viiden suosituimman vapaa-ajankeskuksen joukkoon Suomessa.

Helsinki Outlet

Helsinki Outlet on Outlet-ostoskylä. Paikan päältä löydät kahviloita, ravintoloita sekä useita merkkiliikkeitä. Tee päiväretki Helsinki Outlettiin ja löydä parhaat lahjat. Voit myös helposti samalla piipahtaa kävelymatkan päässä sijaitsevassa Ikeassa.

Fazerila Vierailukeskus

Suklaanmakuinen Fazer-vierailu on jokaisen Vantaalla matkustavan unelmien päiväreissu. Vantaalla sijaitsevaan Fazerilaan pääsee näppärästi autolla mistä tahansa. Tuttu ja rakastettu Fazer vierailukeskus tarjoaa myös idearikkaat puitteet erilaisiin tapahtumiin kokki- ja leivontakouluista suklaatastingiin sekä sesongeittain vaihtuvista teemajuhlista lasten syntymäpäiväjuhliin.

Etsi auto korimallin mukaan Vantaalta

20 000 käyttäjää luottaa BloxCariin – Liity palveluun

Ekologista autoilua

BloxCar on ekologisempi valinta. Palvelu hyödyntää jo olemassa olevia autoja, eikä tuo uusia kaduille.

Ympäri Suomea

Vuokra-autoja on ympäri Suomea. BloxCar tekee matkastasi sujuvamman, riippumatta siitä missä päin olet.

Laaja valikoima

BloxCarista löydät auton kaikkiin tilanteisiin. Meiltä löydät henkilö- ja pakettiautot, matkailuautot, trailerit ja monet muut ajoneuvot.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu takaa, että liikkuminen ja auton varaaminen on sujuvaa. BloxCarin tuesta löydät vastaukset yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin.

Vuokraa yksityiseltä

Sadat auton omistajat vuokraavat omaa autoa BloxCarin kautta. Löydä itsellesi sopivin auto, katso arvostelut, tee varaus, tutustu omistajaan!

Tee autostasi yhteiskäyttöauto ja ansaitse

Palvelu on vastuulliselle auton omistajalle. Jakamalla omaa autoa muiden ei tarvitse hankkia lisää autoja kaduille. Vuokraamalla omaa autoa katetaan samalla omistamisen kustannuksia tai tienata jopa rahaa.

Tuottolaskuri