BloxCar on autojen vertaisvuokrauspalveluja tarjoava yritys

BloxCar

BloxCar on edullinen, helppo ja ennen kaikkea turvallinen autojen vertaisvuokrauspalveluja tarjoava yritys.

Rajallisten resurssien maailmassa on jatkuvasti tärkeämpää kiinnittää huomiota miten niitä käytämme. Elämämme suurien investointien (auto, asunto, kesämökki) tehokkaampi käyttö on elintärkeää tulevaisuutemme kannalta. Autojen kohdalla vertaisvuokrauspalveluilla on erityisen suuri merkitys, sillä yksi BloxCariin tai vastaavaan palveluun rekisteröity auto voi korvata jopa 15 yksityisesti omistettua ajoneuvoa.

Tutkimusten mukaan yksityisautojen käyttöaste vaihtelee 5-20 prosentin välillä. BloxCarin toimintaperiaatteella auton käyttöastetta kasvatetaan merkittävästi omistajan saadessa siitä myös taloudellista hyötyä kattamaan auton omistus- ja käyttö kustannuksia.

Ulkomailla ja Suomessakin potentiaalisten vertaisvuokrauspalvelun käyttäjien määrä on kovassa kasvussa. Ifin teettämän markkinatutkimuksen* mukaan jopa 20% n. 2,5 milj. suomalaisesta autonomistajasta olisi valmis liittymään jäseneksi (*YouGovin 30.11.2015 suorittama tutkimus/ 1000 vastaajaa 95% luottamustasolla). Huomionarvoista oli, että ennen tutustumistaan BloxCar kaltaiseen palveluun 50 % autonomistajista ei osannut arvioida mahdollista kiinnostustaan osallistua vertaisvuokrauspalveluun. Käytännössä tämä tarkoittaa tarjoamamme palvelun voivan kattaa satoja tuhansia potentiaalisia autonomistajia, pelkästään Suomessa!

Yhteystiedot

Asiakaspalvelu


Sähköposti
info@bloxcar.fi

Tekninen tuki (ma–pe 9–16)


Sähköposti
contact@bloxcar.fi

Postiosoite
Shareit Bloxcar Oy,
Albertinkatu 21,
00120 Helsinki

Shareit Bloxcar Oy
Y-tunnus: 2417695-9
Kotipaikka: Helsinki