Varaa markkinoiden edullisin taksikuljetus | BloxCar

Ennakkotilaa
taksikuljetus
Teslalla

35 € (sis. 20 km)

4.94 /5

Ekologinen

24/7 tuki

Varaa markkinoiden edullisin taksikuljetus

Tilaa tästä edullinen taksimatka Teslalla. Ei erillistä varausmaksua. Tee varaus viimeistään 24 tuntia ennen kyydin tarvetta.

alkaen 35 € (sis. 20 km)


Tee ennakkotilaus tästä

tilaa@bloxcar.fi

Ennakkotilauksia asiakkaille ja työntekijöille

Haluatko tarjota asiakkaille kyydin Teslalla? Liikkuvatko työntekijäsi taksilla? Voit tilata palvelun kautta ekologiset ja näyttävät kyydit maksuttomalla ennakkotilauksella. Hinta on vain 35 € (sis. 20 km).

Ennakkotilaus on helppo tapa välttää kiirettä ja stressiä. Taksipalvelun yhteystiedot voi liittää suoraan omalle sivulle. Ota yhteyttä, jos haluat taksikuljetuksia yrityksen käyttöön.

Suositut ennakkotilaukset

Lentokenttä

Varaa taksikuljetus etukäteen lentokentälle ja nauti Teslan hiljaisesta kyydistä. Markkinoiden turvallisin sähköauto tarjoaa vaivattoman taksikuljetuksen ja hiljaisemman kokemuksen matkustaa turbulenssin jälkeen.

Rautatieasema

Tilaa taksikuljetus etukäteen asemalle ja vältä kaupungin ruuhkaiset taksitolpat. Hiilijalanjäljen päästöistä osa syntyy taksimatkoista, valitsemalla sähköauton polttomoottoriauton sijaan pienennät myös omaa hiilijalanjälkeä.

Satama

Taksikuljetus pitkän laivamatkan jälkeen tilataan yleensä ennakkoon. Varaa auto 24 tuntia ennen kyydin tarvetta. Kuljettaja odottaa valmiina laivan saapuessa satamaan ja matkustaja hyppää vain kyytiin.

Vinkkaa kaverille