Paikallisten autot matkailijoiden käyttöön | BloxCar

Matkailun
järjestäjät
ja yritykset

600

Vuokrattavia autoja

4.7 /5

Autojen arvosanat

19 €/pv

Edulliset hinnat

8-16

Tuki

Haluatko tuoda palveluita matkailijalle ilman kuluja?

Liikkuvatko matkustuskohteen bussit harvoin, ovatko autovuokraamot kalliita tai haluaisivatko matkustajat mahdollisuuden kiertää lähikaupunkeja?

Mitä jos matkustajat voisivat vuokrata paikallisten omia autoja kaupunki vierailun aikana? BloxCarissa on lähes 600 auton omistajaa jotka vuokraavat omia autojaan ympäri Suomea.

Ota yhteyttä

contact@bloxcar.fi

Mikä on BloxCar?

BloxCar on Suomen suurin autojen yhteiskäyttöpalvelu. Palvelussa yksityiset auton omistajat, yritykset sekä kuka tahansa muu voi vuokrata toisiltaan autoja helposti ja turvallisesti. Vuokraaja maksaa vain auton käytöstä.

Palvelu eroaa muista autojen yhteiskäyttöpalveluista niin, että se ei hanki uusia autoja kadulle. Sen sijaan palvelu pyrkii ottamaan kaiken hyödyn irti jo liikenteeseen rekisteröidyistä autoista, näin säästymme autotuotannon aiheuttamista päästöistä.

Miten voit hyödyntää BloxCaria?

Kaupunkisivut

Ohjaa matkustajat suoraan sen kohdekaupungin sivuille, josta alueella liikkuvat matkailijat löytävät paikallisten tarjoamia edullisia yhteiskäyttöautoja.

Autot listattuna omalla sivulla

Näytä omalla verkkosivulla kaupungissa vuokrattavat yhteiskäyttöautot. Ota käyttöön BloxCarin autohaku ilmaisena widget-työkaluna.

Kaupunkisivut

Etkö löydä kotikaupunkiasi? Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä onko kaupunkisi sivun avaaminen ajankohtaista.

Tee autostasi yhteiskäyttöauto ja ansaitse

Palvelu on vastuulliselle auton omistajalle. Jakamalla omaa autoa muiden ei tarvitse hankkia lisää autoja kaduille. Vuokraamalla omaa autoa katetaan samalla omistamisen kustannuksia tai tienata jopa rahaa.

Tuottolaskuri

Vinkkaa kaverille