Vuokraa auto paikalliselta Turusta | BloxCar

500

Vuokrattavia autoja

4.7

Autojen arvosanat

19 €/pv

Edullisimmat hinnat

24/7

Tuki

Turku

Turku on Suomen vanhin kaupunki, joka on perustettu jo 1200-luvulla. Se on Varsinais-Suomen keskus. Turku pitää sisällään paljon suomalaista historiaa, onhan se Suomen entinen pääkaupunki. Vuonna 2011 Turku oli Euroopan kulttuuripääkaupunki yhdessä Viron pääkaupungin, Tallinnan, kanssa.

Mitä tehdä Turussa?

Saaristokierros

Turun Saariston rengastie on vaikuttavimpia näkyjä Suomen maanteillä. Viipyilevä auringonlasku hallitsee ihmisten silmää ympäri vuoden. Yhteysalukset ja lossit kulkevat talvisinkin, ja majoitus- sekä ruokailupaikkoja on avoinna.

Ravintolakaupunki

Turku on yksi Suomen parhaista ravintolakaupungeista. Jokirannan ravintoloiden lisäksi kannattaa tutustua vuoden ravintola tittelin vuonna 2018 voittaneeseen Kaskiseen. Myös Turun Kauppahallissa kannattaa käydä haistelemassa tunnelmaa.

Turun linna ja Turun tuomiokirkko

Tunnetuimmat maamerkit Turussa ovat historialliset Turun linna ja Turun tuomiokirkko. Keskiajalla rakennetut maamerkit ovat antaneet ensivaikutelman kaupungista jo vuosisatojen ajan.

Etsi auto korimallin mukaan Turusta

20 000 käyttäjää luottaa BloxCariin – Liity palveluun

Ekologista autoilua

Blox Car on ekologisempi valinta. Palvelu hyödyntää jo olemassa olevia autoja, eikä tuo uusia kaduille.

Ympäri suomen

Vuokra-autoja on ympäri Suomen. Blox Car tekee matkastasi sujuvamman, riippumatta siitä missä päin olet.

Laaja valikoima

Blox Carista löydät auton kaikkiin tilanteisiin. Meiltä löydät henkilö- ja pakettiautot, matkailuautot, trailerit ja monet muut ajoneuvot.

24/7 tuki

Asiakaspalvelumme takaa, että liikkumisesi on sujuvaa. Aloita vuokraus jo tänään.

Vuokraa yksityiseltä

Sadat autonomistajat vuokraavat omaa autoa Blox Carin kautta. Löydä itsellesi sopivin auto, katso arvostelut, tee varaus, tutustu omistajaan!

Tee autostasi yhteiskäyttöauto ja ansaitse

Ole vastuullinen. Jakamalla autoasi muiden ei välttämättä tarvitse hankkia lisää autoja kaduille. Vuokraamalla autoasi katat samalla auton omistamisen kustannuksia ja voit jopa tienata.

Tuottolaskuri