Ilmainen yhteiskäyttöauto taloyhtiöön | BloxCar

Ilmainen
taloyhtiö-
auto

Ilmainen taloyhtiölle

Ei pysäköintiongelmia

Ekologisempi valinta

24/7 tuki

Yhteiskäyttöauto taloyhtiöön

Miltä kuulostaa yhteiskäyttöauto, joka ei maksa taloyhtiölle mitään? Yhteiskäyttöauto, jolle ei tarvitse varata erillistä parkkipaikkaa?

Ota yhteyttä

contact@bloxcar.fi

Mikä on BloxCar?

BloxCar on Suomen suurin autojen yhteiskäyttöpalvelu. Palvelussa yksityiset auton omistajat, yritykset sekä kuka tahansa muu voi vuokrata toisiltaan autoja helposti ja turvallisesti. Vuokraaja maksaa vain auton käytöstä.

Palvelu eroaa muista autojen yhteiskäyttöpalveluista niin, että se ei hanki uusia autoja kadulle. Sen sijaan palvelu pyrkii ottamaan kaiken hyödyn irti jo liikenteeseen rekisteröidyistä autoista, näin säästymme autotuotannon aiheuttamista päästöistä.

Oletko taloyhtiön asukas?

Taloyhtiön asukkaana voit laittaa joko oman auton vuokralle tai vuokrata muiden taloyhtiön asukkaiden autoja käyttöösi.

Haluan ansaita omalla autolla

Tarjoamalla oman auton naapuruston käyttöön katat auton omistamisen kustannuksia ja säästät luontoa. Laita auto vuokralle ja ilmoita meille taloyhtiösi yhteystiedot, niin BloxCarin tiimi ottaa yhteyttä.

Katso miten paljon voit tienata

Haluan vuokrata auton käyttööni

Katso, onko taloyhtiön läheisyydessä jo auto tarjolla tai vinkkaa auton omistavalle naapurille tästä mahdollisuudesta vuokrata omaa autoa BloxCarin palvelussa. Kerro tarpeestasi käyttää autoa.

Tutustu lähialueen autoihin

Kaupunkisivut

Etkö löydä kotikaupunkiasi? Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä onko kaupunkisi sivun avaaminen ajankohtaista.

Vinkkaa kaverille