Bloxcar logo
Audi SQ5 photo 1

alkaen

89 €/pv

Katso lisää

Audi SQ5

Omistajan arviot

(893)

PN

Perustiedot
Turvallinen neliveto-katumaasturi huippuvarusteilla ja urheiluautomaisella suorituskyvyllä. Kaksoisahdettu, automaattivaihteinen diesel-V6 kuljettaa jouhevasti koko perhettä matkatavaroineen yli 300:n hevosvoiman voimin. Kovin janoinenkaan SQ5 ei voimavaroihinsa nähden ole, tehtaan lupaama yhdistetty kulutus on 7,6 litraa sadalla ja loput on kuljettajan kaasujalasta kiinni.

Maantiellä SQ5 on miellyttävä matkakumppani ja lasikattoluukku luo avaran ja valoisan tunnelman sisätiloihin. Mutkateistä voi nauttia urheilullisen napakan alustan ansiosta.

Jatkuva neliveto takaa pääsyn huonokuntoisellakin mökkitiellä perille asti. Yli viidensadan litran tavaratilaan mahtuu koko perheen matkatavarat –ja harrastusvälineet.

Saatavuus
kesäkuu 2021
heinäkuu 2021
elokuu 2021

Hinnat

89 €/pv

sisältää 400 km

0.33 €/ lisäkilometriltä


Tekniset tiedot
Ajoneuvoluokka

Maasturi

Istuimia

5

Väri

Musta

Vaihteisto

Automaatti

Moottorin tilavuus

3

Polttoaineen kulutus

10 l/ 100km

Co2 päästöt

179 g/km

Polttoaine

diesel

Ajetut kilometrit

192000 km

Rengastyyppi

Nastarengas

Vakuutusyhtiö

OP Vakuutus

Omavastuu

1000 €

Vuosi

2013

Vetokoukku

Kyllä


Ominaisuudet
Mustat nahkapenkit, B&O kaiutinjärjestelmä, Neliveto, Lasikattoluukku, automaattivaihteisto. Lemmikkejä ei saa kuljettaa autossa eikä huonekaluja tai muita isoja tai raskaita esineitä.

Sijainnin lisätiedot
Autossa lukkoboksi kuljettajan puoleisessa ikkunassa. Omistaja lähettää lukkoboksin koodin vähän ennen varauksen alkamista. Samassa osoitteessa jossa auto on löytyy ilmaista katuparkki tilaa. Auto voidaan jossain tilanteissa myös toimittaa ja palauttaa Kulosaaren metroaseman parkkiin jossa 24tunnin P-kiekko pakko. Kuljettajan tulee olla 25 vuotta täyttänyt vähintään 2 vuotta ollut ajokortti ja käyttänyt palvelua muutaman kerran aikaisemmin. Uusille käyttäjille en pääsäntöisesti tätä autoa vuokraa.