Bloxcar logo
Citroen Xsara Picasso photo 1

alkaen

35 €/pv

Katso lisää

Citroen Xsara Picasso

Omistajan arviot

(95)

JK

Perustiedot
18-vuotias ranskatar, joka on ryhdikäs ajaa sekä maantiellä että yllättävän ketterä kaupungissa. Etupenkit ovat korkeat ja autosta on hyvä näkyväisyys ympärille. Kuin pientä pakettiautoa ajaisi henkilöauton ominaisuuksin. HUOM! TALVIRENKAAT (HYVÄKUNTOISET NASTARENKAAT). Käytön ja kilometrien jälkiä on sekä ulkona että sisällä, mutta tämä on erinomainen ja huoleton käyttöauto monenlaisiin tarpeisiin, oli kyse sitten tavaroiden noudosta Ikeasta tai jopa pienestä muutosta, jollaisen eräs auton vuokrannut suorittikin. Autossa on myös vetokoukku, joten vuokraamalla kärryn tällä tavara todella liikkuu sekä viisi matkustajaa mukavasti. Sijaitsee Pohjois-Pasilassa VR henkilökunnan parkkialueella osoitteessa Veturitie 44. Havaittuja vikoja: Vasen etulasi laskeutuu alas, mutta ei nouse helpolla ylös, älä siis käytä. Vitosvaihde ääntää jos vaihtaa huolimattomasti, paina kytkin huolella pohjaan ja siirrä vaihdekeppi vitoselle rauhallisesti. Muutoin kovaa ajoa ja iloisia kilometrejä! HUOM! VAPAAT KILOMETRIT, AJA NIIN PALJON KUIN HALUAT. Auto on huollettu viikolla 10, mm. jakohihna ja nesteet vaihdettu.

HUOM! LUE TÄMÄ ENNEN KUIN VUOKRAAT! AUTO LUOVUTETAAN TANKKI TÄYNNÄ, SIIS PIRIPINTAAN TÄYNNÄ, BENSIINI 95E 10. SE MYÖS PALAUTETAAN LÄHIALUEEN ELI PARIN KILOMETRIN SÄTEELLÄ PALAUTUSPAIKASTA OLEVALLA HUOLTOASEMALLA TANKATTUNA SITEN, ETTÄ TANKKI TÄYTETÄÄN TÄYTEEN, NIIN KAUAN ETTÄ PISTOOLI ITSE KATKAISEE POLTTOAINEEN SYÖTÖN.

Very spacious car for five passengers. Not new and not a rose, but very comfortable and handy. PLEASE NOTE! THE CAR WILL BE DELIVERED TO YOU GAS TANK FULL, WHICH MEANS TANK WILL BE ABSOLUTELY FULL (PETROL 95E 10). WHEN RETURNING, PLEASE FILL THE TANK TOTALLY FULL AT NEAREST PETROL STATION. IF YOU DECIDE TO RENT THIS CAR, YOU COMPLY TO RETURN IT TANK TOTALLY FULL.

Saatavuus
huhtikuu 2022
toukokuu 2022
kesäkuu 2022

Hinnat

35 €/pv

sisältää 500 km

160 €/vk

sisältää 1500 km


Tekniset tiedot
Ajoneuvoluokka

Henkilöauto

Istuimia

5

Väri

Champagne

Vaihteisto

Manuaali

Moottorin tilavuus

1.6

Polttoaineen kulutus

8 l/ 100km

Co2 päästöt

185 g/km

Polttoaine

95e10

Ajetut kilometrit

300000 km

Vakuutusyhtiö

OP Vakuutus

Omavastuu

1000 €

Vuosi

2003

Vetokoukku

Kyllä


Ominaisuudet
Ilmastointi, vetokoukku, kyynärnojat, sumuvalot

Air condition, hitch, WINTER TIRES (STUDDED TIRES)

Sijainnin lisätiedot
Pohjois-Pasila, Veturitie 44 parkkialue / Northern Pasila, at Veturitie 44 car parking.