Bloxcar logo
Citroen C5 photo 1

alkaen

35 €/pv

Katso lisää

Citroen C5

Omistajan arviot

(95)

JK

Perustiedot
18-vuotias ranskatar, joka on todella mukava ajaa sekä maantiellä että kaupungissa höyhenenpehmeän kaasunestejousituksensa ansiosta. Etupenkit ovat kuin pienet laiskanlinnat muhkeine kyynärnojineen. Autossa on käytön ja kilometrien jälkiä, mutta tämä on erinomainen ja huoleton käyttöauto monenlaisiin tarpeisiin.  NASTARENKAAT ALLA. Maavaraa voi nostaa napista ja pärjää huonommillakin teillä. Sijaitsee toistaiseksi Pohjois-Pasilassa  Veturitien varrella. HUOM! VAPAAT KILOMETRIT, AJA NIIN PALJON KUIN HALUAT. / FREE KILOMETRES, DRIVE AS FAR AS YOU LIKE.

HUOM! LUE TÄMÄ ENNEN KUIN VUOKRAAT! AUTO LUOVUTETAAN TANKKI TÄYNNÄ, SIIS PIRIPINTAAN TÄYNNÄ, BENSIINI 95E 10. SE MYÖS PALAUTETAAN LÄHIALUEEN ELI MUUTAMAN KILOMETRIN SÄTEELLÄ PALAUTUSPAIKASTA OLEVALLA HUOLTOASEMALLA TANKATTUNA SITEN, ETTÄ TANKKI TÄYTETÄÄN TÄYTEEN, NIIN KAUAN ETTÄ PISTOOLI ITSE KATKAISEE POLTTOAINEEN SYÖTÖN.

Very spacious car for five passengers. Not new and not a rose, but very comfortable and handy. PLEASE NOTE! THE CAR WILL BE DELIVERED TO YOU GAS TANK FULL, WHICH MEANS TANK WILL BE ABSOLUTELY FULL (PETROL 95E 10). WHEN RETURNING, PLEASE FILL THE TANK TOTALLY FULL AT NEAREST PETROL STATION. IF YOU DECIDE TO RENT THIS CAR, YOU COMPLY TO RETURN IT TANK TOTALLY FULL.

Saatavuus
huhtikuu 2022
toukokuu 2022
kesäkuu 2022

Hinnat

35 €/pv

sisältää 400 km

160 €/vk

sisältää 1500 km


Tekniset tiedot
Ajoneuvoluokka

Henkilöauto

Istuimia

5

Väri

Silver

Vaihteisto

Manuaali

Moottorin tilavuus

2

Polttoaineen kulutus

8 l/ 100km

Co2 päästöt

198 g/km

Polttoaine

95e10

Ajetut kilometrit

278000 km

Vakuutusyhtiö

OP Vakuutus

Omavastuu

1000 €

Vuosi

2003

Vetokoukku

Kyllä


Ominaisuudet
Nastarenkaat, vetokoukku, vakionopeudensäädin, piippaava peruutustutka. / Studded winter tires, hitch, cruise control, beeping reverse radar.

Sijainnin lisätiedot
VR Helsingin varikon pysäköintialue, n. 20 minuutin / 1 km kävelymatkan päässä Pasilan rautatieasemalta / Triplasta.