Bloxcar logo
Tesla Model 3 photo 1

alkaen

89 €/pv

Katso lisää

Tesla Model 3

Omistajan arviot

(4)

KL

Perustiedot
Olethan 24v+ sillä vakuutusturva ei salli nuorempia kuljettajia. Tesla Model 3 Long Range (vm 2021 facelift) antaa 560 kilometrin toimintasäteen. Nopeasta latauksesta tunnettu malli, joka tarjoaa myös voimaa fiilistelijälle. Ota Tesla ajoon ja kokeile itse, niin ymmärrät miksi Teslasta puhutaan niin paljon hyvää. Tesla on markkinoiden energiatehokkain auto ja samalla se on edullisin auto käyttää. Tämä on Helsingin edullisin Tesla Model 2 vuokra-auto.

Auto pyritään antamaan vuokralle täyteen ladattuna. Vuokrattavassa autossa tulee palautuksen yhteydessä olla yli 20 % energiaa. Jos et ole aiemmin kättänyt Teslaa, niin kannattaa pyrkiä pitämään akku aina vähintään 20 prosenttia täytenä. Tesla rajoittaa myös moottorin tehoa kun akun varaustaso laskee alle 20 prosentin, joten etsi latauspiste ajoissa.

Teslan Supercharger -verkon käyttö on maksullista ja siitä veloitan jälkeenpäin käytön mukaan 38 senttiä per kWh. Tesla Supercharger pikalataus on helpoin ja nopein tapa ladata auto. Vuokra-autoa voi ladata myös julkisella latauspisteellä CCS-pistokkeella.

Saatavuus
marraskuu 2021
joulukuu 2021
tammikuu 2022

Hinnat

89 €/pv

sisältää 300 km

0.10 €/ lisäkilometriltä

520 €/vk

sisältää 1500 km

0.10 €/ lisäkilometriltä


Tekniset tiedot
Ajoneuvoluokka

Sähköauto

Istuimia

5

Väri

Blue

Vaihteisto

Automaatti

Polttoaine

electric

Ajetut kilometrit

1000 km

Rengastyyppi

Kesärengas

Vakuutusyhtiö

LähiTapiola

Omavastuu

2400 €

Vuosi

2021

Vetokoukku

Kyllä


Sijainnin lisätiedot
- Luovutus ja palautus henkilökohtaisesti. 
- Auto voidaan toimittaa Helsingin alueelle lisämaksusta.