Bloxcar logo
Tesla Model 3 photo 1

alkaen

79 €/pv

Katso lisää

Tesla Model 3

Ei arvioitu

Omistajan arviot

(5)

KL

Perustiedot
JOS OLET VUOKRANNUT MYÖS AIEMMIN AUTOA MINULTA ILMAN ONGELMIA, SAAT KOLME VUOROKAUTTA KAHDEN HINNALLA MAALISKUUN LOPPUUN ASTI.

Tätä autoa vuokrataan vain vähintään 24-vuotiaalle henkilölle, koska vakuutusturva ei salli nuorempia kuljettajia. Tesla Model 3 Long Range antaa 560 kilometrin toimintasäteen. Nopeasta latauksesta tunnettu malli, joka tarjoaa myös voimaa fiilistelijälle. Ota Tesla ajoon ja kokeile itse, niin ymmärrät miksi Teslasta puhutaan niin paljon hyvää. Tesla on markkinoiden energiatehokkain auto ja samalla se on edullisin auto käyttää. Tämä on Helsingin edullisin Tesla Model 3 vuokra-auto.

Auto pyritään antamaan vuokralle noin 80 prosenttisesti  ladattuna. Vuokrattavassa autossa tulee palautuksen yhteydessä olla sama latausaste. Autolla on paikka Jätkäsaaren Rokkiparkissa, jossa auton lataaminen maksaa 37 senttiä per kwh. Puuttuva lataus lisätään loppulaskuun tuon hinnan mukaan. Rokkiparkista löytyy autolle ilmainen pesupiste, joten auton puhdistus onnistuu vuokrauksen jälkeen siellä. Pyrin luovuttamaan auton aina siistissä kunnossa.

Teslan Supercharger -verkon käyttö on maksullista ja siitä veloitan jälkeenpäin kuitin tietojen mukaan. Tesla Supercharger pikalataus on helpoin ja nopein tapa ladata auto. Vuokra-autoa voi ladata myös julkisella latauspisteellä CCS-pistokkeella.

Jos tarvitset vuokraukseen enemmän sisältyviä kilometrejä tai sinulla on jotain muuta kysyttävää, niin laita minulle viestiä. :)

Saatavuus
joulukuu 2021
tammikuu 2022
helmikuu 2022

Hinnat

20 €/t

sisältää 60 km

0.15 €/ lisäkilometriltä

79 €/pv

sisältää 300 km

0.15 €/ lisäkilometriltä

490 €/vk

sisältää 1500 km

0.15 €/ lisäkilometriltä


Tekniset tiedot
Ajoneuvoluokka

Sähköauto

Istuimia

5

Väri

Black

Vaihteisto

Automaatti

Polttoaine

electric

Ajetut kilometrit

25000 km

Rengastyyppi

Kitkarengas

Vakuutusyhtiö

OP Vakuutus

Omavastuu

3000 €

Vuosi

2020


Ominaisuudet
Teslan nelivedossa on kaksi itsenäistä moottoria, joissa molemmissa on vain yksi liikkuva osa. Luotettavat moottorit vaativat minimaalista huoltoa ja tarjoavat maksimaalista kestävyyttä. Perinteisistä nelivetojärjestelmistä poiketen ne ohjaavat digitaalisesti etu- ja takapyörien vetoa – tuloksena on parempi auton käsiteltävyys ja luistonesto.

Model 3 on täysin sähkökäyttöinen, joten voit unohtaa käynnit bensa-asemilla. Jos lataat auton kotona yön aikana, herätessäsi akku on täyteen ladattu. Kun taas olet tien päällä, auto on helppo ladata matkan varrella millä tahansa julkisella latausasemalla tai Teslan latausverkon asemalla. Käytössäsi on yli 30 000 Supercharger-latausasemaa ympäri maailmaa, ja joka viikko julkaistaan kuusi uutta sijaintia.

Model 3 :n sisustus on täysin erilainen kuin muissa autoissa. Voit käyttää älypuhelinta avaimena ja käyttää kaikkia kuljettajan hallintalaitteita keskelle sijoitetusta 15 tuuman kosketusnäytöstä. Lasikatto ulottuu edestä taakse ja luo avaran tilan koko matkustamoon.

LÄHDE: Tesla

Sijainnin lisätiedot
Auto voidaan toimittaa pääkaupunkiseudun sisällä lisämaksusta.