Erittäin hyvin pidetty, näyttävä aito muskeliauto isolla 5,7litraisella 340hp V8 Hemi-koneella. Tämä 5 paikkainen upea mailinnieliä tarjoaa erittäin laadukkaan ajokokemuksen, sekä luksusta ja lisävarusteita jota ei tällä hinnalla ole helposti saatavissa. Auton ajokilometrit eivät näy eikä tunnu, nahkajakkarat on huollettu säännöllisesti ja sisusta on muutenkin erittäin siisti. Siisteydestä kertoo mm. se, että tätä on käytetty hääautona.

Auton takapenkit ovat myös vähintään yhtä mukavat ja tilavat kuin etupenkit ja suurehko takakontti tarjoaa tilat matkatavaroille pidempäänkin reissuun.

Tämän herramiesmuskeliauton hiljainen, tasainen ja rentouttava kyyti muuttuu äkkiä toisenhenkiseksi, kun painaeessasi rampilla kaasua 5.7L moottori herää henkiin ja vääntävä V8 kiihdyttää sinut hetkessä moottoritienopeuksiin.

Bosen laadukas äänentoisto järjestelmä ja bluetooth lähetin tarjoaa mahdollisuuden kuunnella oman puhelimen kautta haluamaansa musiikkia.

Auto on loistokunnossa ja odotamme vuokraajilta kunnioittavaa asennetta autoa ja liikenneturvallisuutta kohtaan. Ennen ja jälkeen jokaisen ajon auto tarkastetaan kauttaaltaan.

Tampere

Hourly price

including 20 free kilometers
additional kilometers 0.70 € / kilometer

15.00 €

Daily price

including 120 free kilometers
additional kilometers 0.50 € / kilometer

75.00 €

Weekly price

including 400 free kilometers
additional kilometers 0.45 € / kilometer

390.00 €